Hoe voed je een baby

juni 12, 2021 0 Door mannenrijdenbete

Wij begrijpen hoe moeilijk het is om een baby te voeden, te zorgen voor een kieskeurige eter, laat staan een keuze te maken van wat aan te bieden. Daarom concentreren wij ons eerst op kwaliteit. Hier is een typisch aanbod dat wij onze klanten bieden:

20 oz. container van onbekende vloeistof. Gebotteld water is de gang van de dag, vooral voor een baby. Ze hebben meer water nodig dan volwassenen.

Fruitpunch in flesjes van elke smaak. Onze klanten houden echt van die portie van 1 oz. die de grootte heeft van een volwassene om zichzelf en hun baby(s) echt van het fruit te kunnen voeden.

Vers fruit. We hebben dat wat verfijnd. Onze klanten houden echt van de natuurlijke zoetheid, en vinden het leuk om te kunnen bijdragen. Sommigen houden ook van de knapperigheid.

Ongezoete droge granen van elke smaak. Onze klanten houden echt van de Kellogg’s smaak.

Het belangrijkste is dat onze klanten deze producten lekker vinden. In een onderzoek van de afdeling Kindergeneeskunde van het Medisch Centrum in Greenville, Alabama,46 kozen gezinnen droge granen als het belangrijkste tussendoortje voor hun baby’s, waarbij het belang van 2500 cal per oz. granen met toegevoegde vezels werd benadrukt.4 Dus, vraag uw ref: Is het belangrijk voor mijn baby om tarwegranen aangeboden te krijgen? Waarschijnlijk niet, maar overweeg de andere opties. Sommigen noemen het de minste van de kwaden. OSTEHProoteas ondersteunt een vegetarische levensstijl, maar heeft ongeveer 100 calorieën per oz.

Fruit- 100 calorieën of minder zijn een goede keuze

Groenten. Een portie groenten graag:

broodsandwich- 150 calorieën of minderBalanced marinade- 150 calorieën of minder kleinste volume)En vele andere dingen.

De meerderheid van onze kinderen eet nu een soort graan met ten minste wat eiwitten en vezels. Een evenwichtige voeding is erg belangrijk. We weten dat veel verpakte producten een hoog vetgehalte hebben, en dat veel producten met een laag vetgehalte geen belangrijke voedingsstoffen bevatten. Diepvries druiven hebben 200 calorieën en 3 gram vet per kopje. De suiker is 4 gram, wat ook suiker is. De meeste vetarme verpakte maaltijden hebben 200 – 250 calorieën, maar slechts 8 gram totaal vet. Er zitten echter veel minder voedingsstoffen in de meeste verpakte producten in onze kruidenierswinkels. Voedingsmiddelen zijn zo enorm groot geworden dat ze graan, “kauwbare” vezels, plastic, blikjes, flesjes en andere onbekenden bevatten.

De verpakkingen in onze winkels zijn een van de grootste bronnen van fabrieksmatig geproduceerd voedsel met weinig vet, veel suiker en veel zetmeel. Heb je de rijen bij de supermarkt gezien? Er staan liters van die diepvriesproducten, en als je zou nadenken over de voedingswaarde en de kwaliteit, zou je dat spul nooit kopen.

Wat zou er gebeuren als je het niet meer zou kopen? Nou, een van de grootste voorstanders van het blijven kopen ervan is volgens mij niemand minder dan Oprah. Ze zegt iets dergelijks dat lijkt altijd277, Hoe zou je je voelen als iedereen stopt met het kopen en hoe zou dat veranderen uw koopgedrag en hoe zou dat invloed hebben op het milieu? Zie je waar ik heen wil?

Een van de beste dingen die je kunt doen voor je lichaam en het milieu, wat het onderwerp ook is, de manier waarop we eten, is minder plastic-‘niet kopen in de eerste plaats. (Een vriend zei me eens dat ik denk dat Albertson’s de toekomst van veel mensen voorziet met een leugen. Maar als het een leugen was, doet het er niet toe, denk ik).

Hoe zou dat eruit zien? Ik zou minder problemen hebben om mijn boodschappenkarretje te vullen, en minder afval bijdragen aan het milieu bederfelijke producten.

Hoe zit het met de mensen die wel plastic eten?

Zij zullen minder bij ons kopen, minder junkfood van ons, minder verpakking, minder werk om de producten te wassen van de verpakking die wij gebruiken. Ze zullen waarschijnlijk meer biologische groenten en fruit van ons kopen, van de boer, in dezelfde stroom.

Wat betekent dit allemaal?

Concentreer je op de meest verse, rijkste, voedzaamste producten. Dat zal het probleem van de boodschappenkar oplossen.

Tip 3: Verhoog uw waterverbruik.

Iedereen is “nou, ze hebben maar zoveel te drinken.” Als ze dat zeggen, schrijven ze niet de 5-6 glazen af die ze dagelijks drinken. De meeste van die glazen zijn “leeg!” Oh zeker, er zijn %20 blikjes en gebotteld water bij de kruidenier, maar die zijn zelden zo zuiver en zijn echt maar ronde 2 (vergeleken met de eerste wereld gezondheidsdrank keuzes). Koop een kraan, een waterfilter, zet de filter op de kraan, en drink, drink en drink nog meer.

Waterverbruik is het belangrijkste in de keuken/woonkamer. Kunt u een gemiddeld glas melk met 50% verminderen?

Lees meer:
Eerste hapjes baby