Waarom ga je naar de dansclubs?

juni 12, 2021 0 Door mannenrijdenbete

Waarom ga je dan naar de dansclubs om er uit te zien als een fruitsalade?

Want de bohemien accessoires, sieraden en kleding zeggen veel over wat je bent, waar je vandaan komt en misschien zelfs wie je bent.

Vind je innerlijke hippie

Sunstones is trots op de kunst en het ontwerp van de producten die het ontwerpt. Hoewel het bedrijf is gevestigd in Californië, zijn de producten van Sunstones wereldwijd bekend. Het bedrijf is opgericht door Johnmk Helena, die vroeger een top modeverkoper voor Gucci was. Hij realiseerde zich dat er een enorme markt was, niet alleen voor high-end accessoires, maar ook voor iets dat tuinier rond het huis was. Sunstones was de eerste die deze lijn lanceerde. Omdat ze veel feedback kregen van de modewereld, besloten ze om de lijn in 2008 opnieuw te lanceren.

Zonnestenen producten

Sunstones richt zich op het gebruik van roestvrij staal, leer en brons voor sieraden. Ze hebben echter ook een lijn met andere accessoires. Bijvoorbeeld, in plaats van alleen een Ionische technologie te gebruiken om de wijzerplaten van horloges geel te verminderen, gebruiken ze in plaats daarvan Tourmaline technologie. Dit maakt hun sporthorloges nauwkeuriger en duurzamer. Verder gebruiken ze meerdere kleuren om unieke omgevingen te creëren, zoals de rode rozenkleur, witte bloesem, bloedrood, bloedbloem, bloedrood, en oranje zijde.

Zonnestenen zijn unieke en modieuze producten met een vleugje gevaar en een exotische uitstraling.

Vind je innerlijke bohémien

Sunstones is trots op haar producten die gemaakt zijn met de schil van mango, pecan, hippiebloem, ikat, macrobana, lagune, mangrove, schelpbloem, oranjebloem, perenbloesem, Roma pruim, ruby poppies, fre mozaïek, roze geranium, roos geranium enz. De schil van al deze vruchten heeft een enorme geelgouden glans. De materialen die Sunstones gebruikt voor het maken van haar armbanden, enkelbanden, halskettingen, ringen, en oorbellen zijn verzilverd roestvrij staal, gerhodineerd sterling zilver, Japanse jigeite, Swarovski kristallen, parels, en ikat.

Lees meer:
Ibiza ketting